נועה סולודר6 באוק׳ 2021אופן השימוש בקדירה 1. מעקרים את הקדרה המשקולות והמכסה (שופכים מים רותחים).2. מכניסים את הירק שרוצים להתסיס כולל התבלינים לקדרה.3. מוסיפים מלח המתאים לכל סוג התססה (ראו מתכונים). 4. סוגרים את המכסה וממלאים מים בתעלה ( עדיפות למי מלח כדי שהמים יתאדו לאט יותר). 5. ממתינים. ודואגים למלא מים בתעלה, בכל כמה ימים, לאיטום מוצלח. 6. אוכלים ונהנים.
1. מעקרים את הקדרה המשקולות והמכסה (שופכים מים רותחים).2. מכניסים את הירק שרוצים להתסיס כולל התבלינים לקדרה.3. מוסיפים מלח המתאים לכל סוג התססה (ראו מתכונים). 4. סוגרים את המכסה וממלאים מים בתעלה ( עדיפות למי מלח כדי שהמים יתאדו לאט יותר). 5. ממתינים. ודואגים למלא מים בתעלה, בכל כמה ימים, לאיטום מוצלח. 6. אוכלים ונהנים.
אשמח לדעת מה גודל הקדירה המומלץ להתססת כרוב. תודה.